Печивро "КАШТАНИ"
350 гр. - борошна;
250 гр - маргарину;
5 жовтків (зварених круто);
60 мл. - сметани.
Маргарин перетераємо з борошном, у суміш борошна і маргарина додаємо перетертий жовток. Змішуємо інгредієнти та додаємо сметану замішуючи круте тісто.
З тіста формуємо кульки або сформувати у вигляді цукерки "трюфель", викладаємо на деко та випікаємо 20 хвилин при температурі 170 - 175 градусів. Дати охолонути.
Шоколадна глазур:
200 гр. - цукру;
3 ст.л. какао;
60 мл. молока;
150 гр. масла.
Цукор змішати з какао, додати молоко, вимішати. Поставити на вогонь, після закіпання проварити ще 2 хвилини. Додати масло. Охолодити.
Печиво занурити у глазур та обкачати у тертих вафлях або у кокосовій стружці. Після вистигання можна вживати.
Я, не знаю, що робить з тістом варений жовток та пряник виходить крихкий, ніжний та пухкий без додавання будь-яких розпушувачів!
Коментарі
Дописати коментар