Печивро "КАШТАНИ"

350 гр. - борошна;

250 гр - маргарину;

5 жовтків (зварених круто);

60 мл. - сметани.

Маргарин перетераємо з борошном, у суміш борошна і маргарина додаємо перетертий жовток. Змішуємо інгредієнти та додаємо сметану замішуючи круте тісто. 

З тіста формуємо кульки або сформувати у вигляді цукерки "трюфель", викладаємо на деко та випікаємо 20 хвилин при температурі 170 - 175 градусів. Дати охолонути. 

Шоколадна глазур:

200 гр. -  цукру;

3 ст.л. какао;

60 мл. молока;

150 гр. масла.

Цукор змішати з какао, додати молоко, вимішати. Поставити на вогонь, після закіпання проварити ще 2 хвилини. Додати масло. Охолодити.

Печиво занурити у глазур та обкачати у тертих вафлях або у кокосовій стружці. Після вистигання можна вживати. 

Я, не знаю, що робить з тістом варений жовток та пряник виходить крихкий, ніжний та пухкий без додавання будь-яких розпушувачів!


Коментарі