ПИРІЖКИ
1 пачка маргарину;
Борошно до 1 кг;
200 мл. молока;
1 яйце;
50 гр. дріжджів;
4 ст.л. цукру.
Борошно до 1 кг;
200 мл. молока;
1 яйце;
50 гр. дріжджів;
4 ст.л. цукру.
Розводимо дріжджі з невеликою кількістю теплого молока. Даємо їм можливість розчинитися, а потім добавляємо трохи цукру. Маргарин перетераємо з борошном, додаємо тепле молоко, яйце, цукор і розведені дріжджі. Замішуємо тісто. Не використовуйте одразу усе борошно. Краще взяти одну частину - 800 грам, а потім підсипати у процесі замішування.
Готове тісто накриваємо плівкою і ставимо у холодильник на 30 хвилин!
Начинка будь яка на ваш смак, м'ясна, солодка.
За класикою ємність із дріжджами необхідно поставити в тепле місце без протягів. У цьому рецепті усе навпаки. Можливо у цьому секрет цих пиріжків. Вони виходять пісочно-дріжджові, довго не черствіють. І на мою думку, чим довше лежать, тим стають смачніші.
Коментарі
Дописати коментар